Proef het verschil bij Uw Slager

Uw Slager staat voor lekker, ambachtelijk eten! Zowel voor uw dagelijkse maaltijd als speciale momenten. Genieten van een verjaardag, een huwelijk of de feestdagen kan het beste met Uw Slager. Voor alle gelegenheden, het hele jaar door, hebben wij altijd iets passends in huis voor u. Wij adviseren en inspireren u graag om van de speciale momenten, onvergetelijke momenten te maken.

Slagerij Jeroen de Vries

Slagerij Jeroen de Vries is al jaren uw adres voor het lekkerste vlees, zelfgemaakte vleeswaren, verse worstsoorten en vele andere specialiteiten. Wij zijn dan ook al jaren een begrip in Alkmaar en omstreken! In 2012 gaf Jeroen zelf het stokje door en werd Bas Gelijk de nieuwe eigenaar van de slagerij. De winkel is intussen uitgegroeid tot een echte slagersambacht waarbij veel producten zelf worden gemaakt.

Specialiteiten

Naast onze hardlopers, die al jaren bekend zijn in Alkmaar, hebben wij als Uw Slager iedere week mooie aanbiedingen en specialiteiten voor u. Bijvoorbeeld de ‘Speciaal voor u gemaakt’, een heerlijke specialiteit van uw slager. Ook bieden wij u met de Voordeelpakkers, Weekstarters en Onze Aanbeveling mooie, ambachtelijke producten voor zachte prijzen.

Transparant

Wij werken transparant en zijn trots op onze ambacht. Zo werken wij met vaste leveranciers uit de buurt, zoals:

Vers vlees - Vleesgrossier G. van Dalen te Schagen
Ons vers vlees komt bij vleesgrossier G. van Dalen vandaan, uit Schagen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in vers kwaliteitsvlees en bevindt zich dicht in de buurt, dus vertrouwd. Wij weten ook waar de dieren vandaan komen en dat deze dieren op goede en verantwoorde wijze behandeld zijn. Van Dalen werkt ook alleen met vertrouwde veehouders. Oprichter Gilles van Dalen selecteert nog altijd zelf de beste runderen, bij vaste en vertrouwde leveranciers.

Kip - Poelier Ackermann te Alkmaar
Onze kip is afkomstig van Poelier Ackermann uit Alkmaar. In de wijde omtrekt een vertrouwd adres en specialist in wild en gevogelte.

Vleeswaren en worsten - Gewoon ons eigen ambacht
We maken een groot deel van onze vleeswaren en worsten zelf in onze worstmakerij. Alles op ambachtelijk wijze en ook op de oude manier gerookt. Nieuwsgierig of wilt u eens wat proeven? Kom gerust even langs, onze toonbank staat er vol mee. En anders kunt u het gewoon vragen, net zo makkelijk!

Wij staan voor ...

  • Groot assortiment vlees en ambachtelijke vleesspecialiteiten.
  • Lekkere producten uit eigen worstmakerij.
  • Verstand van ons vlees.
  • Jarenlang vakmanschap.


Tot ziens in onze winkel!

Onze kernwaarden

De winkelformule Uw Slager is erop gericht alle lekkere en eerlijke producten die de ambachtelijke slager maakt en verkoopt voor het voetlicht van de consument te brengen. Wij streven ernaar een stukje persoonlijkheid mee te geven in onze dagelijkse dienstverlening en onze smaakvolle en verantwoorde producten.

Ambachtelijke kwaliteit

Uw Slager is dé ambachtelijke vakman, die verstand heeft van het beste vlees en fijnste vleeswaren. Het assortiment van alle Uw Slagers, wordt gekenmerkt door ambacht en kwaliteit, geleverd met service. Alle drie komen voort uit vakmanschap en een vergaande passie voor lekker eten.

Hygiƫne

Uiteraard volgt iedere Uw Slager de Hygiënecode voor het slagersbedrijf. Maar Uw Slager gaat nog een stapje verder: een speciaal kwaliteitshandboek, audits en productkeuringen op de winkelvloer maken dat Uw Slager iedere dag optimaal met hygiëne en kwaliteit bezig is!

Jeroen de Vries Uw Slager

Achterstraat 19
1811LH Alkmaar
0725110733

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 06:00 - 16:30
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit